5 Temel Unsurları için Yangın Kapısı Fiyatları

Wiki Article

Yangın kapısı kilidi bapların en önemli aksesuarlarından biridir. Bapnın kendi kendine kapanmasının peşi sıra kilit devreye girer ve yaman ile ısının karşı tarafa geçmesini önleyecek önlemi kırmızıır. Bu önlem kapının kesifı sıkıcaya kapanmasını katkısızlamaktır.

Merdivenin ferahliği 80 cm’den az olmamalıdır. şayet azca olursa bu tür merdivenlerde sadece bir korkuluk kullanılabilir. Yangın merdiveni akıcı bir şekilde olması gerekmektedir.

Yangın güvenliği mucip herhangi bir alanda kullanılabilecekleri kabil, yangın merdiveni, yangın tahliye koridorları, yangın odası üzere yangın riskinin elan şiddetli evetğu alanlarda da tercih edilir.

Kadeh yangın kapıları: Bu tip yangın kapıları, cam malzemesinden mefultır ve çoğu kez modern binalarda kullanılır.

 Yangın merdivenleri dâhilen yahut dışarıdan gestaltlabilmektedir. Dışardan meydana getirilen merdivenler henüz az maliyeti ve taraf kaybının elan az olmasından dolayı daha çok yeğleme edilmektedir.

Binanın bâtıninden aşağıya dürüst inen betonarme merdivenler haricinde, yapı haricine yapılan ve demirden imal edilen yangın merdivenleri de çok kesif içinlaşılan yangın merdivenleridir.

Evgin çıkış kapıları, yangın esnasında yangının yayılmasını önleyen ve insanoğluın emniyetli bir şekilde tahliyesini sağlayıcı Yangın Çıkış Kapısı yaşamsal öneme sahip bir yapı elemanıdır.

Yangın kapıları, yangınla savaşım ekiplerinin müdahale etmesine ve yangının kontrol altına aldatmaınmasına yardımcı olurken, aynı zamanda binadaki insanoğluın güvenli bir şekilde boşaltma edilmesine olanak tanılamar.

Kötü sızdırmaz özelliğe iye olmaları çevresı ile yangın simultane insanların esrar zehirlenmelerinden bile korunmasını sağlamlar. Ivedili çıkış bapsı adı ile bile bilindik bu kapılar, itfaiyenin yangın yönetmeliğinde az çok geniş bir yere sahiptir. Yönetmelikler ile biryoğun konstrüksiyonda bulundurulması ıztırari hale getirilmiştir.

Sarmal Yangın Bapsı / Yangın Kepenk Sistemi Sarmal yangın kepenkleri; ekseriyetle sınai tesislerde iki farklı alanı birbirinde etkilenmeyecek şekilde yangın izolasyonu kurmak karınin kullanılmaktadırlar.

Montaj sürecinde beceri olarak tüm kurallara yönlü şekilde yerleştirilen yegâne kanatlı yangın kapısı, dünyaarı güzel açılacak şekilde kullanılır.

120 dakikaya derece alevleri engeller. Aynı zamanda yaman sızdırmama özelliği insanoğluın dumandan zehirlenmemesini sağlamlar ve sağlamlıklı bir şekilde hikâye yerini bırakma etmelerini kolaylaştırır.

Siz de yangın bapsı fiyatları için malumat çalmak dâhilin bizim ile iletişime geçebilirsiniz.

Ürünlerimiz TSE yangın bapsı sertifikasına sahiptir. Bu sertifikanın yanısilsile firmalar yangın bapsı deney raporlarına da mevla olmalıdır.

Report this wiki page